علی دهانی

از من بپرس-پرسش سوالات وردپرسی

  • نوشته شده در 07 خرداد 1398
  • در وردپرس

همیشه سوالاتی از طریق فرم تماس با من ٬ تماس های تلفنی ٬ صفحه اینستاگرام و تلگرام ووو خلاصه از هر طریقی که فکرش رو کنید برای من ارسال میشه و  چون حجم سوالات کمی زیاد هست گاها پیش میاد پیامی رو بدون پاسخ رها کنم ! و یا قولی میدم ممکنه یادم بره .

خب برای اینکه دوستان وردپرسی از این بابت از من ناراحت نباشند تصمیم گرفتم بخش از من بپرس رو راه اندازی کنم که در کم ترین زمان پاسخگو سوالات شما باشم .

چطور بپرسم؟

 برای مطرح کردن سوالات وردپرسی خود به انتهای همین صفحه مراجعه کنید و در بخش مورد نظر اطلاعات صحیح وارد کنید و سوال خود را مطرح کنید

به همین سادگی

نکته: لطفا سوالات مربوط به کد نویسی مطرح نکنید!  سوالاتی پاسخ داده میشه که عمومی باشند ( راهنمایی در استفاده یک عملکرد در قالب , روش کانفیگ افزونه و قالب , راهنمایی در مورد افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر و ایزی دیجیتال دانلود و…)

لطفا ایمیل صحیح وارد کنید تا اعلان پاسخ به سوالتون رو دریافت کنید

نظرات (211)

  • مسعود
    1399-02-10 - 11:48 ب.ظ

    من که خودم با لبتاپ سایتمو ساختم میتونم وارد شم وقتیxampروشنه-
    کس دیگه بخواد وارد شه باید چه ادرسی رو تایپ کنه؟من خودم با گوشیم هر ادرسیو نوشتم ادرسو پیدا نکرد خطا میده

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-02-10 - 11:54 ب.ظ

      سلام وقت بخیر زمپ یک نرم افزار جهت راه اندازی یک محیط هاست لوکال (محلی) هست و هاست واقعی نیست که با تایپ ادرس در هر دستگاهی بتونید وارد بشید

      پاسخ
      • مسعود
        1399-02-10 - 11:58 ب.ظ

        پس باید چجوری هاست واقعی بسازم؟؟

        پاسخ
        • علی دهانی
          1399-02-11 - 0:03 ق.ظ

          برای راه اندازی وب سایت به هاست و دامنه نیاز دارید
          هاست : جایی که کد های سایت ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس قرار میگیره و فایل های دیگه مثل تصاویر و…
          دامنه : نام وب سایت شما که پسوند های مختلفی وجود داره ir . com
          باید این دو مورد رو خریداری کنید
          هاستینگ های زیادی هستن که این موارد که میتونید ازشون خریداری کنید هاست و دامنه رو که با عبارت خرید هاست در گوگل میتونید
          دسترسی داشته باشید بهشون
          پیشنهاد من استفاده از میزبان فا می باشد

          پاسخ
  • حمیدرضا محمودزاده
    1399-02-13 - 0:19 ق.ظ

    چه افزونه ای هست که بشه از تک تک فیلدهای کاربری از نام و مشخصات کاربر تا آدرس، شماره تلفن، تاریخ تولدش، وقتی که ثبت نام کرده، شهر و استانش و … و … و….. شورت کد تهیه کرد ؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-02-13 - 0:21 ق.ظ

      سلام وقت بخیر متوجه منظورتون نشدم
      شما میخواید این فیلد هارو از کاربر در هنگام عضویت دریافت کنید؟

      پاسخ
      • حمیدرضا محمودزاده
        1399-02-13 - 2:35 ب.ظ

        سلام، خیر فرض بگیرید یه کاربری ثبت نام کرده، مثلا مشخصاتشو: اسمش، فامیلی، شماره موبایلش، آدرسش و … هاشو وارد کرده، حالا من میخوام چیزاییو که وارد کرده رو برای خودش در پیشخوان پنل کاربریش به نمایش بگذارم،
        مثلا بزنم : نام کاربری: %s شماره موبایل وارد شده: %s آدرس وارد شده: %s
        برای نمایش اینا به یه شورت کد نیاز دارم، افزونه User Shortcodes Plus قدری این کارو میکنه اما کامل نیست و بدرد من نمیخوره من میخوام از تمامی فیلدهای تعریف شده کاربر که حالا پر کرده یا نکرده شورت کد برای نمایش داشته باشم تصویری که لینکشو گذاشتم تا حدی نشون میده کجای وردپرس رو میگم https://screen.center/s/zzWz

        پاسخ
        • علی دهانی
          1399-02-13 - 5:31 ب.ظ

          سلام اگه پنل کاربری ندارید که من پیشنهادم اینکه از میهن پنل استفاده کنید
          در خصوص نمایش جزئیات حساب به صورت شورت کدی این مورد رو بگم که هر افزونه دیگه ای هم استفاده کنید یا اصلا بدون افزونه بخواید انجامش بدید
          شما صرفا میتونید داده هایی رو که از قبل وارد شدن رو نمایش بدید
          اما در خصوص میهن پنل عرض کنم که شما هم داده هارو نمایش میدید هم به کاربر اجازه ویرایش میدید

          صفحه افزونه میهن پنل

          پاسخ
          • حمیدرضا محمودزاده
            1399-02-13 - 7:26 ب.ظ

            ممنون کد phpشو خودم نوشتم
            user_login . “\n”;
            echo ‘ایمیل: ‘ . $current_user->user_email . “\n”;
            echo ‘سطح دسترسی: ‘ . $current_user->user_level . “\n”;
            echo ‘نام: ‘ . $current_user->user_firstname . “\n”;
            echo ‘نام خانوادگی: ‘ . $current_user->user_lastname . “\n”;
            echo ‘نام مورد نمایش: ‘ . $current_user->display_name . “\n”;
            echo ‘شناسه کاربری: ‘ . $current_user->ID . “\n”;
            ?>
            echo ‘ایمیل: ‘ . $current_user->user_phone . “\n”;

          • علی دهانی
            1399-02-13 - 9:11 ب.ظ

            کاری که پلاگین User Shortcodes Plus میکرد همین بود ! نمایش اطلاعات وارد شده در یک فیلد
            منتها این پلاگین شورت کد هاش به صورت html بود که شما میتونستید از بخش پنل وردپرس در برگه ها و ابزارک ها و نوشته ها ازش استفاده کنی
            – [user_id]
            – [user_login]
            – [user_email]
            – [user_firstname]
            – [user_lastname]
            – [user_nicename]
            – [user_display]
            – [user_display_name] (alias)
            – [user_registered]
            – [user_avatar] (image)
            – [user_avatar_url]
            – [user_url]
            – [user_website] (alias)
            – [user_description]
            – [user_bio] (alias)

            و اگه میخواستید در کد نویسی قالبتون ازش استفاده کنید که همه کد هاش به صورت اماده اینجا هست
            wp_get_current_user

            موفق باشید

  • پویا
    1399-02-13 - 4:27 ق.ظ

    سلام
    اون بخشی که مشتری محصول رو به سبدش اضافه کرده و حالا وارد شده و میخواد مشخصاتی مثل نام و شماره و ایمیل و …. رو وارد کنه از کدوم بخش میشه تنظیمات و عوض کرد؟
    الان مال من روی اسم شرکت مونده و میخوام درستش کنم بشه نام و نام خانوادگی و ایمیل و ….
    ؟؟؟؟
    ممنون

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-02-13 - 4:34 ق.ظ

      سلام وقت بخیر
      برای مدیریت فیلد های صفحه تسویه حساب (حذف / اضافه / ویرایش ) در ووکامرس باید افزونه woocommerce checkout managerرو نصب کنید
      دانلود افزونه

      پاسخ
  • رضا
    1399-02-14 - 3:49 ب.ظ

    سلام و درود و خسته نباشید خدمت شما جناب دهانی

    جناب دهانی من اگه مطالب یک سایت داشته باشم و بعد اون سایت کلا از دسترس خارج شده باشه و برای همیشه دامنش ریدایرکت شده باشه به یک دامنه دیگه اگه اون مطالب روی سایت خودم بزارم گوگل نمره منفی میده؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-02-15 - 5:57 ب.ظ

      سلام دوست عزیز متاسفانه در این خصوص اطلاعاتی ندارم (خارج از تخصص بنده هست) لطفا از یک سئو کار کمک بگیرید

      پاسخ
  • razie
    1399-02-14 - 9:38 ب.ظ

    سلام خدمت شما
    من میخوام که برای محصولاتم امکان آپلود بذارم که کاربرای من بتونن برای من mp3, mp4, jpg آپلود کنن و بعد از آپلود هم بتونن دانلودش کنن
    در واقع لینک دانلود میخوام
    چون قرار که qr بشه
    خیلی سرچ کردم اما افزونه ای که بتونه این کار رو بکنه پیدا نکردم
    شما افزونه یا راه مناسبی میشناسید به من معرفی کنید؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-02-15 - 6:11 ب.ظ

      سلاو وقت بخیر نیازمند این هست که سوالات مختلفی ازتون بپرسم از این قبیل که
      محصولات شما با چه سیستمی تعریف شدن
      و بخش qr رو متوجه نشدم
      لطفا در تلگرام به ایدی
      @alidahaniir
      در ارتباط باشید

      پاسخ
  • امیررضا
    1399-02-24 - 8:07 ب.ظ

    سلام من یه سایت میخواستم با قالب تراولر مثل سایت جاباما بسازم اما قالب افتضاح بود مخصوصا تو پنل کاربری و بخش ثبت آگهی ویلا و هتل
    لطفا یک قالب مناسب برلی رزرواسیون ویلا و هتل بهم معرفی کنید بنده سربازم و وقتم کمه لطفا یه راهنمانی کنید

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-01 - 8:20 ب.ظ

      سلام وقت بخیر امیر رضا جان یک نگاهی به قالب Exploore بنداز از همه جهت چکش کن و سوالاتتت رو کامنت کن از فروشنده بپرس و ازش دسترسی مدیریت بگیر جهت تست پیشخوان
      و اگه دیدی نیازت فراهم میکنه تهیه اش کن

      اما چنین موضوع سایتی بهتره که قالبش اختصاصی طراحی بشه چون اگه بخوای قالبی مثل Exploore انتخاب کنی سنگینه و اگه بخوای به صورت گسترده فعالیت کنی برای شهر های مختلف جواب گو نیست برات

      پاسخ
  • امیرحسین
    1399-02-26 - 1:20 ب.ظ

    سلام
    من سایت فروشگاهی عکاسی دارم
    میخوام که بخشی داشته باشم که مردم توش برای من عکساشونو بفرستن که من چاپ کردم خیلی از افزونه ها رو امتحان کردم
    یا حداقل بخشی باشه که من بتونم به محصولی که ایجاد میکنم این قابلیت که مردم بتونن تا تعداد محدودی عکس که نیاز هست ارسال کنن
    لطفا راهنماییم کنید سپاس

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-01 - 8:21 ب.ظ

      سلام وقت بخیر از افزونه فرم ساز گرویتی فرم استفاده کن

      پاسخ
  • parham
    1399-03-01 - 8:05 ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    محصولات من کاغذ دیواری هست و برای فروش آنها نیاز دارم که در فیلدهای ووکامرس مشتری بتواند متراژ خود را وارد کند و قیمت آنی تغییر کند . در واقع میخواهم که فیلد تعداد حذف و به جای آن فیلد متراژ قرار گیرد و با تغییر متر ، قیمت هم خودکار تغییر کند.
    دنبال کد نویسی نیستم، اگر افزونه ای پیشنهاد میکنید متشکر میشم.
    افزونه price calculator رو نسخه نال رو تست کردم ولی چون دیگه این افزونه از رده خارج شده و آپدیت نمیشه افزونه جایگزین معرفی کنید عالی میشه

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-01 - 8:29 ب.ظ

      سلام وقت بخیر افزونه Product Options and Price Calculation Formulas for WooCommerce تست کنید

      پاسخ
      • parham
        1399-03-01 - 9:51 ب.ظ

        تست کردم، در حالت بک اند خوب نمایش میده ولی وقتی منتشر میکنم در سایت نشون نمیده.

        پاسخ
        • علی دهانی
          1399-03-01 - 9:55 ب.ظ

          سلام مجدد افزونه های زیادی در این خصوص دیدم که باید تست کنی تا متوجه بشی که کدومش سازگاری با قالب فعلیت داره
          با سرچ عبارت price calculator woocommerce در گوگل میتونی به افزونه های این موضوع دسترسی پیدا کنی که اکثرا رایگان بودن
          با سرچ عبارت price calculator در سایت خود وردپرس org هم میتونی پلاگین های زیادی پیدا کنی
          متاسفانه چون این مورد تا حالا نیاز نداشتم نمیتونم پلاگین سالم در این خصوص بهت معرفی کنم

          پاسخ
  • mhm
    1399-03-17 - 0:14 ق.ظ

    سلام وقت بخیر
    افزونه خارجی نصب کردم که دارای تقویم میلادی هستش ولی نیاز دارم که اگه کاربر تقویم را باز کرد نمایش شمسی داشته باشه میتونید راهنمایی کنید اگه کدی چیزی میشه اضافه کرد؟؟
    و اینکه افزونه جلالی و پارسی دیتو اینام اصلا جواب نمیده روی افزونه خارجی.

    با تشکر

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-22 - 6:16 ق.ظ

      سلام وقت بخیر با توجه باینکه شما دو افزونه پارسی دیت و جلالی رو تست کردید و نتیجه نداد باید از طریق کد نویسی خود افزونه رو اصلاح کنید تقویمش رو

      پاسخ
  • mohamad
    1399-03-21 - 5:31 ب.ظ

    سلام خسته نباشید.یه چند روزی هست وقتی که میخوام صفحه پرداخت خودم رو تست کنم بعد از این که از سبد خرید به صفحه پرداخت میرم تقریبا چند ثانیه که میگذره صفحه به طور خودکار ریدایرکت میشه به یه صفحه دیگه و درواقع از صفحه پرداخت خارج میشه و کاربر نمیتونه خرید ثبت کنه.خواستم بپرسم علت چی هست و این رو هم بگم که خیلی روش هارو امتحان کردم حتی به طور کامل ووکامرس رو پاک کردم و نصب مجدد کردم باز نشد.ضمنا این مشکل فقط تو همین صفحه پرداخت رخ میده حتی برگه ای که مربوط به این صفحه هست رو هم پاک کردم و دوباره ایجاد کردم ولی بازم نشد.ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری حلش کنم

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-22 - 6:20 ق.ظ

      سلام
      1 مطمئن بشید برگه پرداختی که ساختید تنظیم شده باشه در ووکامرس > پیکربندی > پیشرفته > برگه تسویه حساب
      2 از سایت بک اپ بگیرید و همه پلاگین ها رو غیر فعال کنید و قالب فعلی سایت رو تغییر بدید

      حل نشد مجدد اطلاع بدید

      پاسخ
  • مسعود
    1399-03-24 - 6:21 ب.ظ

    سلام من میخوام وارد وردپرس شم میزنه خطا دربرقراری ارتباط با پایگاه داده،مشکل چیه؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-24 - 6:32 ب.ظ

      سلام
      وارد پوشه روت سایتت شو (همونجایی که فایل های وردپرس وجود دارن)
      در کنار سه تا پوشه wp-admin – wp-content – wp-includes یک فایل وجود داره به اسم wp-config.php
      ویرایش رو بزن و مطمئن شو در بخش های DB_NAME و DB_USER و DB_PASSWORD اطلاعات صحیح دیتابیست وارد شده باشن

      اگه نتونستی حل کنی مشکلو انی دسک رو اجرا کن و شناستو بفرست اینستاگرامم تا سریع حل کنم برات https://www.instagram.com/alidehani_wp

      پاسخ
  • masoud
    1399-03-24 - 6:30 ب.ظ

    من میخام وارد سایت شم میزنه خطادربرقراری ارتباط با پایگاه داده مشکل کجاس؟؟وردپرس روی لوکال هاست نصبه

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-03-24 - 6:35 ب.ظ

      سلام مسعود جان من در کامنت قبلی جوابت دادم و مسیر پوشه روت در لوکال هاست زمپ
      C:\xampp\htdocs/
      و بعد پوشه سایتت اونجاست بزنی روش فایل کانفیگ رو میتونی پیدا کنی
      دقت کن که در لوکال هاست بخش DB_PASSWORD خالی باشه و بخش DB_USER برابر با root باشه

      پاسخ
  • ابراهیم
    1399-04-03 - 11:27 ق.ظ

    سلام وقت بخیر من سایتمو میخام راه اندازی کنم اما با مشکل موجه شدم و صفحه اصلی بالا نمیاد چیکار کنم؟؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-03 - 2:04 ب.ظ

      سلام ابراهیم جان الان سایتت رو چک کردم بالا میومد
      اگه در اینده بازم این مشکل پیش اومد لطفا از خطایی که رخ میده عکس بگیر و بفرست برام

      موفق باشی

      پاسخ
  • سعید
    1399-04-06 - 2:12 ق.ظ

    سلام وقت بخیر خسته نباشید
    صفحه 404 من به هم ریخته دیباگ رو فعال کردم این ارورو هارو میده مشکل از چیه؟

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function is_shop() in /home/helgerco/public_html/wp-content/themes/rebuild/inc/breadcrumb.php:97 Stack trace: #0 /home/helgerco/public_html/wp-content/themes/rebuild/inc/titlebar.php(103): rebuild_breadcrumbs() #1 /home/helgerco/public_html/wp-includes/template.php(725): require(‘/home/./…’) #2 /home/./public_html/wp-includes/template.php(672): load_template(‘/home/./…’, false) #3 /home/./public_html/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #4 /home/./public_html/wp-content/themes/rebuild/inc/header/header-1.php(155): get_template_part(‘inc/titlebar’) #5 /home/./public_html/wp-content/themes/rebuild/inc/hooks.php(24): include_once(‘/home/./…’) #6 /home/helgerco/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): rebuild_header_start(”) #7 /home/./public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(”, Array) #8 /home/./public_html/wp-includes/plugin.php(478): in /home/./public_html/wp-content/themes/rebuild/inc/breadcrumb.php on line 97

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-06 - 2:16 ق.ظ

      سلام وقت بخیر دوست عزیز
      مشکل از بخش راه بری وب سایت شماست همون breadcrumb که مشخص میکنه کاربر در چه صفحه ای اومده و مسیرای قبلی چیا بودن

      اخرین تغییراتی که اعمال کردین شامل چه مواردی بوده ؟
      ویرایش /حذف / اضافه پلاگین و یا کد
      اپدیت / وردپرس / پلاگین / قالب
      اگه چنین تغییراتی رو اعمال کردید به حالت قبلی برگردونید تا مشکلتون حل بشه

      پاسخ
      • سعید
        1399-04-06 - 11:09 ق.ظ

        ممنون از پاسخ شما ولی یادم نیست چه تغییراتی دادم ایا راهی هست متوجه شوم مشکل از کجاست؟ یا برطرفش کنم؟

        پاسخ
        • علی دهانی
          1399-04-07 - 0:31 ق.ظ

          راهنمایی در این خصوص در اینستاگرام صورت گرفت

          موفق باشید

          پاسخ
  • ممد جواد
    1399-04-07 - 1:11 ق.ظ

    من یه دکمه دانلود درست میکنم ولی وقتی روش میزنم به جای اینکه آهنگ دانلود بشه تو یه صفحه جدید پلی میشه
    مشکل چیه؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-09 - 4:45 ب.ظ

      سلام دوست عزیز باید از download Attribute استفاده کنید
      مثال
      download

      موفق باشید

      پاسخ
  • ابراهیم
    1399-04-07 - 12:15 ب.ظ

    نظرت درباره سئو جامع و سئو وردپرس سایت تاپ لرن چیه؟؟
    ممنون میشم کمک و راهنمایی کنی

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-09 - 4:48 ب.ظ

      سلام وقت بخیر ابراهیم جان متاسفانه من در مورد سئو تخصصی ندارم و نمیتونم دوره مناسبی برات پیشنهاد بدم
      ولی طبق بررسی که انجام دادم اکثر دوستان در خصوص دوره سئو وب سایت ابزار وردپرس رو پیشنهاد دادن و این دوره رایگان می باشد .
      ولی اگه زبانت خوبه و برای اپدیت نگه داشتن تخصصت حتما برو سمت یوتیوب چون اونجا تخصصی تر و رایگان هست
      موفق باشید

      پاسخ
  • بهار
    1399-04-09 - 11:38 ق.ظ

    سلام خسته نباشید
    میخواستم بپرسم قرارداد ماهیانه پشتیبانی از وب سایت وردپرسی به صورت دورکار باید چقدر باشه و به ازای چندساعت کاری در روز هست؟اطلاعاتی درمورد این مطلب میدین؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-09 - 5:13 ب.ظ

      سلام وقت بخیر معمولا هزینه پشتیبانی سایت ماهانه از 1 میلیون به بالا هست ، در صورتی که دنبال هزینه دقیق هستید
      یک چک لیست کلی از انچکه مشتری از شما میخواد تهیه کنید و بعد اون
      یک پیام ارسال کنید به 09022220938 تا با شما تماس بگیرم و دقیق راهنمایتون کنم
      موفق باشید

      پاسخ
  • ابراهیم
    1399-04-09 - 2:57 ب.ظ

    سلام نظرتون درباره دوره سئو جامع مدرس مدائنی و سئو وردپرس سایت تاپ لرن چیست؟؟
    ممنون میشم کمک و راهنمایی کنی
    و به نظر شما از کجا شروع کنم سئو رو

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-09 - 4:50 ب.ظ

      سلام ابراهیم جان من تیکت قبلیت رو پاسخ دادم در خصوص یاد گیری سئو پیشنهاد اولم ابزار وردپرس هست و بعد اون برین سمت یوتیوب
      چون در دوره رایگان شما یک سری اصطلاحات رو یاد میگیری و میتونید به صورت تکی حتی اون اصطلاحات رو سرچ کنید در گوگل و اطلاعات بیشتری راجبشون کسب کنید

      موفق باشید

      پاسخ
  • گیسو
    1399-04-24 - 3:19 ب.ظ

    سلام آقای مهندس علی دهانی

    از صمیم قلبم براتون آرزو می کنم روزی برسه که در زندگیتون خیلی خیلی پیشرفت کنید و کلی مشهور بشید تا همه ی دنیا دنبال شما بگردن.

    بهتون افتخار می کنیم.

    سرزنده و پیروز باشید.

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-04-24 - 8:21 ب.ظ

      ممنون از این همه انرژی مثبتت گیسو جان
      امید وارم همه به خواسته هاشون برسن مخصوصا خودت

      پاسخ
  • گیسو
    1399-04-25 - 8:13 ب.ظ

    تا حالا کسی رو داشتید عاشقتون باشه؟

    ما که عاشقتونیم

    (از طرف همه ی بچه های وردپرس کار)

    پاسخ
  • taha
    1399-04-27 - 8:43 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر
    من از قالب helloو افزونه elementor برای طراحی سایتم استفاده میکنم وقتی که با المنتور میخوام سایت رو برای گوشی ریسپانسیو کنم هر تغییری که تو نسخه موبایل انجام میدم تو نسخه دسکتاپ هم انجام میشه من فقط میخوام وقتی تغییرات در گوشی فقط اعمال شود ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
  • علیرضا
    1399-05-02 - 12:39 ب.ظ

    سلام من یک اسلایدر با لایر اسلایدر ساختم و اون رو توی سایتم قرار دادم اما اسلایدرم برای موبایل شناور هستش یعنی بالاتر از همه لایه ها قرار گرفته یعنی تا فهرت روی از طریق اون آیکون سه خطی تو گوشی باز می کنم اسلایدر روی اون هستش باید چی کار کنم؟

    پاسخ
    • علی دهانی
      1399-05-03 - 8:18 ق.ظ

      سلام علیرضا جان
      این مواردی که بهش اشاره کردی مربوط به سی اس اس هست
      که میتونی با چند دستور ساده حلشون کنی
      مثلا میتونی با دادن دستور
      z-index: 999;
      به کلاس منو موبایل کاری کنی که دیگه اون المان اسلایدر بره زیر و لایه منو بالاتر از همه عناصر صفحه قرار بگیره
      نتونستی کار کنی ادرس سایت رو ارسال کن تا دستورات رو بزنم و بزاری توی فایل اسلایدرت

      موفق باشی

      پاسخ

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *